Teman Teman Tempo Dulu Zutphen
Oorsponkelijk ben ik gestart als organisator van dansavonden. En om die dansavonden te promoten be ik deze website begonnen. Normaliter organiseerde de club elke twee maanden een dansavond, een Indische dansavond met als doel danslustige Indischen, Molukkers, Nederlanders kortom iedereen die van dansen houd  bij elkaar te brengen en een gezellige avond te organiseren. Op Indische avonden komen onder andere de quick step, jive en jospan dansers aan bod. Maar ook aan line dancers kwamen aan bod komen want vele Indischen houden ook van line dancen.

Door een terugloop van de bezoekers van de afgelopen maanden is de organisatie na 8 jaar gedwongen, met pijn in het hart, te stoppen met organiseren aangezien het financieel niet meer op te brengen is voor de organisatie. Om een avond te laten slagen zijn minimaal 120 bezoekers nodig. En met 40 bezoekers lijden we een groot verlies dus vandaar deze beslissing.

Aangezien derden misbruik gemaakt hebbn van mijn adres heeft de providor mijn email gewijzigd. Mijn oude email was a.jacobs56@chello.nl. Mijn nieuwe emailadres is a.jacobs56@upcmail.nl. Gelieve dit adres te wijzigen.

Momenteel zijn  er een aantal soortgelijke websites. Maar uit rekacties die ik krijg hoor ik dat mensen liever mijnwebsite bezoeken vanwege de simpelheid.  Daarom wil ik graag nog jarenlang doorgaan. Deze website gebeurd door mij alleen dus geen groep mensen de de website maakt en onderhoud.  Daarom zoek ik sponsoren om het behoud van mijn website te continueren aangezien het kosten met zich meebrengt om een website on-line te zetten. Om de website te laten voortduren, waar veel mensen en organisatoren baat bij hebben doe ik dit verzoek. De eerste twee die sponsoren waren Flamingo Hoogvliet en Highway 51 in Zoetermeer. Wilt u een evenement of dansavond aanmelden dan kan dit gratis. Bent u genegen stuurt u mij dan een emailtje met informatie over u gift.

Na een bezoek aan onze site zouden wij het erg leuk vinden als u ons gastenboek zou willen invullen met uw reaktie.

André Jacobs